Inschrijven

Schrijf je nu in voor Survivalrun Wapenveld op zaterdag 5 oktober 2024:

Informatie voor de aangeboden afstanden en categorieën:

CategorieAfstand (km)Leeftijd (vanaf jaar)Prijs (p.p.)
Family/group48€ 12.50
Recreant koppelrun610€ 20
Recreant610€ 20
Recreant913€ 20
Recreant koppelrun913€ 20
Recreant zwaar915€ 20

Afstanden

Om de survivalrun voor iedereen leuk te houden zijn er verschillende afstanden:

4 kilometer

Dit is de afstand voor de jeugd vanaf 8 jaar en bedoeld voor deelnemers die nog niet veel ervaring hebben, maar de run wel samen met bijvoorbeeld een volwassene samen kunnen lopen. Dit is een mooie run waarbij zowel ouder met kind(eren) of met je vrienden het hele parcours samen moet volbrengen. Je mag elkaar helpen bij de hindernissen. De hindernissen van de 4 km run zijn iets makkelijker dan bij de 6 km run.

6 kilometer

Dit is een run op instapniveau voor de beginnende survival recreanten of voor sportieve kinderen vanaf 10 jaar ofwel bedoeld voor deelnemers die een portie doorzettingsvermogen hebben en de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de 6 km run zijn makkelijker (en minder in aantal) dan bij de 9 km run. Je kunt deze individueel lopen of met z’n tweeën, want ook de koppelrun gaat over deze afstand. Dit is een run waarbij zowel ouder met kind (vanaf 10 jaar) of met je vriend/vriendin het hele parcours samen moet volbrengen. Je mag elkaar helpen bij de hindernissen.

9 kilometer

Ben je een ervaren/gevorderde survivalrunner dan is de 9 km het meest uitdagend. Deelnemers dienen 13 jaar of ouder te zijn voor de categorie ‘recreant’. Deelnemen kan individueel of als koppel. Let wel, conditie alleen is niet genoeg. Ervaring met survivalrun en/of klimtechnieken is nodig om de survivalrun veilig en met behoud van bandje uit te lopen! In de 9 km koppelrun mag je elkaar helpen bij de hindernissen. Voor de Categorie ‘recreant’ is ervaring met survivalrun en/of klimtechnieken een vereiste om deze run te kunnen volbrengen. Hindernissen zijn soms eenvoudiger, maar nog steeds uitdagend genoeg.

Categorieën

Recreant

Categorie ‘licht’ is geschikt voor beginnende survivalrunners. Hindernissen zijn eenvoudiger, maar nog steeds uitdagend genoeg.

Recreant zwaar

Wil je nog meer uitdaging dan de 9 km recreant, dan kun je kiezen voor de categorie ‘zwaar’. Je loopt dat alle hindernissen bij langs en de hindernissen in de zijn technisch moeilijker en een stuk pittiger, dus geschikt voor de ervaren en gevorderde survivalrunners. Deze run is voor survivalrun atleten vanaf 15 jaar.

Reglement

Wij hanteren het reglement van de survivalrunbond, download hier het reglement.