Sponsor worden

De Rees Run Wapenveld is een opkomend sportevenement in het mooie dorp Wapenveld in de gemeente Heerde. Na 3 edities met lopers uit de omliggende dorpen/steden, zal editie 2023 landelijk op de kalender komen en zullen meer atleten ons mooie dorp bezoeken en in deze prachtige omgeving hun wedstrijd lopen.

Draag je onze survivalrun een warm hart toe? Wil je jouw naam verbinden aan dit aantrekkelijke evenement met regionale uitstraling? Word dan sponsor! We zijn altijd op zoek naar extra mogelijkheden om onze run verder te ontwikkelen. Met materiaal, voeding of geld zijn wij goed geholpen. In ruil daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden om je bedrijfsnaam aan de run te verbinden.

Wij bieden je als sponsor diverse opties aan. We hebben hiervoor een uitgebreid sponsorpakket samengesteld. Hiermee kun je zelf bepalen hoe groot jouw bijdrage aan de survivalrun Wapenveld kan zijn. Voor meer informatie zie de sponsorpakketten:

Wil je sponsor worden? Of wellicht heb je een andere leuk idee waar je ons mee wil/kan sponseren? Graag komen we met jou in contact voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe we elkaar kunnen versterken. Neem gerust contact met ons op via sponsoring@survivalrunwapenveld.nl om de mogelijkheden te bespreken!