Deelnemersinformatie

Uitslagen

Bekijk hier de (voorlopige) uitslagen van de survivalrun op de website: Voorlopige Uitslagen Survival Bond Nederland (uvponline.nl).

Starttijden, locatie en shirt

De start en finish vinden plaats op locatie Vrieze’s Erfgoed, bij Molen De Vlijt in Wapenveld. Jouw specifieke starttijd kun je vinden op de website: Wedstrijdkalender Survivalrun Bond Nederland (uvponline.nl).

Bij aankomst meld je je bij de shirtjes uitgifte tent op het start/finish terrein. Zorg dat je je daar ongeveer een uur voor je starttijd meldt met je startnummer paraat. Je ontvangt dan: 

  • Een deelnemer shirt
  • Een polsbandje
  • Een tassenlabel

Er is bewaakte tassendepot op de locatie (op eigen risico). Het tassenlabel doe je om je tas heen. Deze kun je vervolgens aan een van de vrijwilligers afgeven en weer ophalen wanneer je klaar bent met de run.

Parkeren

Bij het start/finish terrein van Vrieze’s Erfgoed zelf zijn geen mogelijkheden om te parkeren, je zult dan worden doorverwezen naar het industrieterrein. Hetzelfde geldt voor het parkeerterrein op Sportpark Monnikenbos. We raden je aan direct naar het grasveld aan de Zandbergen 6 te rijden, waar ruime parkeergelegenheid is gecreëerd.

P1 : Grasveld achter de IJsbaan (Zandbergen 6, Wapenveld)
P2 : Bedrijventerrein (Ir. R.R. Van der Zeelaan, Wapenveld)
P3 : Parkeerterrein Akzo Nobel (Zevenakkersweg 4, Wapenveld)

Deze locaties bieden voldoende parkeergelegenheid en zijn op loopafstand van het start-/finishterrein middels een loopbrug over het Apeldoornskanaal.

Omkleden

Tijdens de Rees Survivalrun Wapenveld kom je veel touwen, balken, water en modder tegen! Wij adviseren een lange broek (een hardloop tight is perfect), hoge sokken en schoenen die vies en nat mogen worden. Neem een setje droge kleren en schoenen, een handdoek en een plastic tas om je vieze kleren na afloop in te doen mee.  Zorg voor warme en droge kleding om na de run goed te kunnen herstellen.

Faciliteiten voor omkleden zijn beschikbaar bij voetbalvereniging WZC op Sportpark Monnikenbos. Welke kleedkamers bestemd zijn voor deelnemers van de run staat aangegeven met “Rees Survivalrun” bordjes. Er zijn zaterdag ook andere sporters aldaar die misschien minder blij worden van modder; gebruik dus a.u.b. alleen de Rees Survivalrun kleedkamers!

Jury bij hindernissen

Tijdens de survivalrun kom je bij iedere hindernis juryleden/vrijwilligers tegen. Zij staan daar speciaal voor jou en controleren of je de hindernis goed en volledig hebt genomen. Een kort bedankje wordt enorm gewaardeerd. Je mag iedere hindernis zo vaak proberen als je wilt, totdat het parcours sluit om 15.30 uur. Kun je een hindernis niet correct volbrengen, dan moet je het rode polsbandje inleveren bij een jurylid. Je mag de run nog wel gewoon uitlopen. Laat bij de finish aan de juryleden in de jurywagen duidelijk zien of het bandje nog om je pols zit. Doe je dit niet dan ziet de jury dit als een gemiste hindernis.

Eten en drinken

Op de start/finish locatie is eten en drinken te verkrijgen, op het terras van de locatie Vrieze’s Erfgoed zelf, als ook op het grasveld bij de eindhindernis, maar ook op de sportlocatie van Rees Outdoor Fit, onze hoofdsponsor, op het Sportpark is koffie en thee verkrijgbaar voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Route 

Op de route zijn diverse mooie kijkpunten om de deelnemers te kunnen volgen en aan te moedigen. Helaas is het niet mogelijk om de gehele route mee te fietsen aangezien er diverse waterovergangen zijn. We moedigen vrienden en familie aan om de deelnemers langs de route aan te moedigen. De route informatie kun je vinden op de route pagina.

Deelnemersreglement

Bij het inschrijven ben je akkoord gegaan met het deelnemersreglement van de Survivalrun Bond Nederland, dat je in het bezit bent van een zwemdiploma en dat je je ervan bewust bent dat deelname aan een survivalrun risico’s met zich meebrengt. Wij zullen er alles aan doen om jou een mooie én veilige survivalrun te bezorgen.

Wij hanteren het reglement van de survivalrunbond: Deelnemersregelement Survival Bond Nederland (survivalbond.nl)